Internationale contracten

Heeft uw bedrijf internationale relaties en klanten en wilt u zonder problemen zaken doen? Chiara heeft veel expertise in het opstellen van internationale commerciële contracten. Bijvoorbeeld op het gebied van onderaanneming, licenties, distributie, transport, consultancy of samenwerking.

Welke wetgeving is van toepassing als je met bedrijven uit verschillende landen te maken hebt? Welke juridische aspecten zijn belangrijk als je agent of producent bent? Is uw intellectuele eigendomsrecht goed beschermd bij een licentieovereenkomst? Chiara zoekt het voor u uit.

Aanbestedingsprocedures

Chiara is ook ervaren in het begeleiden van internationale aanbestedingsprocedures. Zij kent de Nederlandse en Europese regelgeving, kan documentatie op een kritische manier bekijken en zorgt ervoor dat tenderdocumenten aan alle voorwaarden voldoen en tijdig worden opgeleverd.

Goede contacten

Chiara heeft een breed netwerk en goede contacten in veel landen, bijvoorbeeld met notarissen. Zij kent de lokale tarieven, daardoor kan zij scherp onderhandelen om uw kosten te beperken.

Neem contact op